Martı İstanbul Hotel "Klasik Müzik Akşamları" - Nisan 2013


Martı İstanbul Hotel’de
Sıcak Çikolata Piyano Sınıfı
17 Nisan 2013, 19.00
  

Resim ve heykelden, tasarıma, sinemadan klasik müziğe kadar tüm sanat dallarına destek olan Martı İstanbul Hotel’in şehrin kültür ve sanat dinamiğine yeni bir soluk getirdiği “Klasik Müzik Akşamları” serisi Nisan ayında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Sıcak Çikolata Birsen Ulucan Piyano Sınıfı” ile devam ediyor.

Lila Müzik İşbirliğiyle gerçekleştirilen “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”, 17  Nisan 2013 tarihinde piyanist Birsen Ulucan’ın “Sıcak Çikolata Piyano Sınıfı” sahne alacak.  Birsen Ulucan’ın müzik kulağı olup olmadığına bakmaksızın, her çocuğun bir enstrüman çalabileceğini belirttiği, yaşları 4 ile 15 arasında olan küçük müzisyenler, bazen solo çalacak, bazen usta keman sanatçısı Özcan Ulucan  ile birlikte sahne alacak, bazen de aileleriyle birlikte oda müziği yapacaklar.  Konser öncesinde ise, genç sanatçıların kendi çektikleri ve “neden müzik yaptıklarını anlattıkları” filmler gösterilecek.

Martı İstanbul Hotel, Balo Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak konser ve sohbeti kaçırmak istemeyen müzikseverler biletlerini Biletix aracılığıyla veya konser salonu girişinde satın alabilecekler.  Ayrıca “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları” öğrenciler için bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim uyguluyor.

Lila Müzik işbirliğiyle gerçekleştirilen “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”nda bugüne kadar Gülsin Onay ve Emre Şen konserleri gerçekleştirildi. Konserler serisi Mayıs ve Haziran aylarında da önemli sanatçılarla devam edecek.  

 “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”nın Martı İstanbul Hotel ile klasik müzik konserler serisinin gerçekleştirilmesinde işbirliğinde bulunan Lila Müzik Yapım A.Ş., 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin tarafından kuruldu. Bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran, Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu, Hakan Aysev ile Birsen, Özcan ve Ayşen Ulucan Kardeşler’in CD’lerini yayınladı.



Yorumlar