Martı İstanbul Otel "Anneler Günü Konseri" - Mayıs 2013


 “MARTI ISTANBUL HOTEL KLASİK MÜZİK AKŞAMLARI”
 MAYIS AYINDA ANNELER İÇİN

Ece Bozkurt
Resim ve heykelden, tasarıma; sinemadan  klasik müziğe kadar tüm sanat dallarına destek olan ve projelerde yer alan Martı Istanbul Hotel’in şehrin kültür ve sanat dinamiğine yeni bir soluk getirdiği “Klasik Müzik Akşamları” serisi 6 Mayıs 2013 tarihinde “Anneler Günü Etkinliği” ile devam ediyor.

Yeşim Gürer Oymak
Lila Müzik işbirliğiyle gerçekleştirilen “Martı Istanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”nda, gelecek vaad eden, 1997 doğumlu genç piyanist Ece Bozkurt sahne alacak ve Chopin ile Beethoven'in eserlerini seslendirecek. Klasik Müzik Akşamları’ının sohbet bölümünde müzikolog ve müzik yazarı Ersin Antep İKSV Müzik Festivali Direktörü Yeşim Gürer Oymak ile sohbet  edecek. Ersin Antep, kendisi de bir anne olan Yeşim Gürer Oymak ile   müzik çocukları nasıl etkiler, yaşamlarında ne tür  faydasını görürler, bir anne çocuğunu müziğe başlatmak  için nasıl bir yol izlemeli gibi konular üzerine sohbet ederken, piyanist Ece Bozkurt ile de, müziğe nasıl başladığını, annesinin müzikal yaşamındaki rolü ve katkısıüzerine konuşacak .
Martı Istanbul Hotel, Balo Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak konser ve sohbeti kaçırmak istemeyen müzikseverler biletlerini Biletix aracılığıyla veya konser salonu girişinde 35.-TL karşılığında satın alabilecekler.  Ayrıca “Martı Istanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları” öğrenciler için bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim uyguluyor.

Ersin Antep

“Martı Istanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”nın Martı Istanbul Hotel ile klasik müzik konserler serisinin gerçekleştirilmesinde işbirliğinde bulunan Lila Müzik Yapım A.Ş., 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin tarafından kuruldu. Bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran, Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu, Hakan Aysev ile Birsen, Özcan ve Ayşen Ulucan Kardeşler, Pelin Halkacı Akın & Metin Ülkü, Güher& Süher pekinel ile Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler, Cemal Reşid Rey’in Anısına, Emre Şen’in CD’lerini yayınladı.



Yorumlar