Ludus Ensemble - Ocak 2015

Oda Müziğinin parlayan genç yıldızı Ludus Ensemble topluluğunun yeni yıldaki ilk konseri 7 Ocak 2017’de Saat:20:00 Akbank Sanat Beyoğlu'nda.

Ludus Ensemble, Akbank Sanat Beyoğlu konserinde; Arensky, Say, Schoenfield eserlerini seslendirecek. Akbank Sanat 7 Ocak Ludus Ensemble dinletisinde; Banu Selin Aşan keman, Seren Karabey viyolonsel, Elif Gökçe Tuğrul piyanoda.



Ludus Ensemble’in konseri olağanüstü güzellikte ve duygu yüklü, post-romantik bir eser olan Arensky Trio ile başlayacak. Fazıl Say’ın 2013 yılında bestelediği ve 39.000 mt’den paraşütüyle dünyaya atlayan Felix Baumgartner’in fiziksel ve ruhsal yolculuğunu betimlediği eseriyle devam edecek. Ludus Ensemble son olarak Amerikalı besteci Schoenfield’ın 1986 yılında bestelediği tamamen caz etkisindeki müziğini seslendirecek.

Ludus Ensemble, oda müziği çalışmalarını Prof. Niklas Schmidt ile Hamburg Hochschule für Musik und Theater Hamburg’da sürdürüyor. Klasik müziğin evrensel isimleri ile çalışma, müziklerini tanıtma olanağı bulan Ludus Ensemble, yurt dışında verdiği konserlerde klasik müzik dinleyicilerinin de beğenisini kazandı.

http://www.akbanksanat.com/detay/07-01-2015/ludus-ensemble








Yorumlar